четвъртък, 20 декември 2018 г.

Билюр канелени курабийки

Рецепта

200 гр.масло/ на стайна температура

1чаша от 100 мл. пудра захар

1 чаша от 100 мл. пшенично нишесте 

1 чаша от 100 мл.смлян лешник

1 ч.л.канела

2 бр.ванилия

Брашно колкото поеме 


Още за овалване..5 с.л.пудра захар, 1 ч.л.канела


Направа..в дълбока купа в описания ред сложете продуктите и омесете тесто, късайки топки колкото билюр оформете и наредете в тава върху хартия за печене и изпечете на 180° до леко розово в предварително загрята фурна.

Оставете да се охладят и оваляйте в пудра захар смесена с канела.


Да ви е сладко!


Няма коментари:

Публикуване на коментар