Рецепта
2,1/2 ч.ч. брашно / вместимост 150 мл.
1 ч.ч. кис.мляко
0.100 гр. натрошено сирене
1 с.л.майонеза
1 яйце
щипка сол/ сиренето може да е достъчно солено
1 равна ч.л. сода бикарбонат
щипка лим.киселина
Още..олио за пържене
Направа
В дълбока купа сложете сухите съставки, разбъркайте с вилица добавете и останалите и замесете нелепнещо тесто. Покрийте за 15 минути то се отпуска и става много меко леко лепнещо. Поръсете леко тестото с брашно и нарежете на четири. Направете фитил, нарежете на 6 еднакви броя една част във вид на цилиндър оформете, а другите леко както са нарязани сплескайте в средата/ кръглите/.
Изпържете на много слаб котлон като ги обръщате с виличка.
Сладко да ви е!
2,1/2 ч.ч. брашно / вместимост 150 мл.
1 ч.ч. кис.мляко
0.100 гр. натрошено сирене
1 с.л.майонеза
1 яйце
щипка сол/ сиренето може да е достъчно солено
1 равна ч.л. сода бикарбонат
щипка лим.киселина
Още..олио за пържене
Направа
В дълбока купа сложете сухите съставки, разбъркайте с вилица добавете и останалите и замесете нелепнещо тесто. Покрийте за 15 минути то се отпуска и става много меко леко лепнещо. Поръсете леко тестото с брашно и нарежете на четири. Направете фитил, нарежете на 6 еднакви броя една част във вид на цилиндър оформете, а другите леко както са нарязани сплескайте в средата/ кръглите/.
Изпържете на много слаб котлон като ги обръщате с виличка.
Няма коментари:
Публикуване на коментар