понеделник, 21 януари 2019 г.

Постен зелен боб с праз


Рецепта

1 буркан / Омния/ домашен зелен боб

1/2 буркан домат консерва

1 бр.праз нарязан наситно

1 глава кромид лук нарязан на полумесеци

1 бр.голям нарязан морков

1,2 с.л.домашно пюре червен пипер/ или лютеница

1/2 връзка магданоз

малко девисил/ пресен или сух

50 мл. олио


Направа

В тенджера налейте олио и задушете, лук, праз, морков добавете домашно пюре пипер/ или лютеница разбъркайте, домат консерва варете до леко сгъстяване и добавете зеления боб. Сложете подправките варете още 5 минути.

Бърза  яхния с невероятен аромат и вкус.


Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар